Welkom bij Drenthe Xperience

Drenthe Xperience houdt zich bezig met het organiseren van sportieve buitensport activiteiten in Gasselte. Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden, om een activiteit op uw locatie plaats te laten vinden.

Met een team van enthousiaste professionals staan wij elke dag klaar. Drenthe Xperience is een gecertificeerd bedrijf in veilig buitensporten. Onze missie: Wij zijn een buitensportbedrijf waar je met (grote) groepen in een veilige omgeving unieke sportieve activiteiten kan ondernemen. Hierbij staat plezier voorop.

Veiligheid

Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die werken volgens strenge veiligheidsnormen. Onze instructeurs zijn intern opgeleid en bekend met eventuele risico's die de activiteiten met zich meebrengen. Bij alle activiteiten creëren wij een situatie waarin u op een veilige, ontspannen manier deel kunt nemen aan de activiteiten van Drenthe Xperience.

Drenthe Xperience

Drenthe Xperience bestaat uit een team van enthousiaste professionals. Medio 2009 zijn we in Borger begonnen met Borger Adventure. Dit was zo'n succes, dat door heel Nederland aanvragen voor de diensten binnen kwamen. In 2010 werd besloten om naast Borger Adventure, te starten met Drenthe Xperience. De activiteiten vonden inmiddels niet alleen meer plaats in Borger, maar regelmatig ook op locatie.

In 2013 heeft Drenthe Xperience na 4 jaar Borger verlaten en zijn we verhuisd naar camping De Lente van Drenthe in Gasselte (tussen Gieten en Borger). De naam Borger Adventure is met deze verhuizing vervallen en ook de activiteiten in Assen, Sleen en Odoorn worden in 2014 niet meer aangeboden. Nieuwe activiteiten, onder meer op een nieuwe locatie in Vesting Bourtange vlakbij de Duitse grens, zijn hier voor in de plaats gekomen.

Camping De Lente van Drenthe

Begin 2014 is Drenthe Xperience onderdeel geworden van camping De Lente van Drenthe. Een ruim opgezette camping, ideaal voor kampeerders die heerlijk van de rust willen genieten en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen, kan je bij ons ook overnachten in een luxe Safaritent of in een vakantiehuisje. De ruime kampeerplaatsen liggen op kleine, rustige veldjes. Voor iedereen is er een geschikte plaats. Kijk op de website van De Lente van Drenthe voor meer informatie.

Recreatiepark Camping Lente van Drenthe in Gasselte

Maak uw Drenthe Xperience compleet!

Drenthe Xperience is onderdeel van recreatiepark Camping De Lente van Drenthe. Een paradijs voor iedereen die van rust, natuur en een actieve vakantie houdt. Ruim opgezet en ideaal voor kampeerders op zoek naar rust of gezinnen.

Combineer uw activiteit bij Drenthe Xperience met een overnachting in onze:

Ons park is voorzien van alle gemakken zoals:

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Recreatieteam
  • Verwarmd toiletgebouw
  • Campingwinkel
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Wasserette

Kijk voor meer informatie op onze website!

Bezoek website

Neem contact op

Vul uw gegevens in, verstuur uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  1. U kunt ons ook bereiken via of via 0599 564333.