Drenthe Xperience in Gasselte
(tussen Borger en Gieten)

In mooie Gasselte, tussen Borger en Gieten, bevindt Drenthe Xperience zich bij Camping De Lente van Drenthe. Gelegen op de Drentse Hondsrug is deze locatie een paradijs voor iedereen die van rust, natuur en buitensport activiteiten houdt. Hier beschikken wij over de ideale locatie en zeer gastvrij personeel, om van uw familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, schoolreis of kinderfeestje een onvergetelijke dag maken.

Horeca

Camping De Lente van Drenthe beschikt over verschillende horeca mogelijkheden om uw activiteit compleet te maken. In een gemoedelijke sfeer kan je in De Eetkamer genieten van een drankje, koffie met gebak of een diner. Geniet bij mooi weer van een goed glas wijn op het terras! Voor een snelle hap of kinderfeestje kan er ook gebruik worden gemaakt van de snackbar.

Overnachten

Uw familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, schoolreis of uitje combineren met een overnachting? De Lente van Drenthe bied verschillende mogelijkheden tegen aantrekkelijke tarieven. Zo is er een gezellige camping, maar ook overnachten in een luxe Safari Lodge of vakantiehuisje is mogelijk. Naast de activiteiten van Drenthe Xperience zijn er ook genoeg andere activiteiten in de omgeving.

Neem contact op

Contactformulier

Stuur een bericht naar Drenthe Xperience

Activiteiten in Gasselte

Winterprogramma 2016/2017

Foto Winterprogramma 2016/2017

Ook in de wintermaanden kunt u bij Drenthe Xperience terecht voor een schooluitje, familieweekend, teamuitje, kinderfeestje of een uitje met het gezin! Bekijk onze activiteiten die speciaal zijn ingericht op de koudere maanden.

Teambuilding dag

Foto Teambuilding dag

Ontdek de competenties van uw collega’s! Hoe creatief, sportief, probleemoplossend en collegiaal zijn de mensen in uw management, organisatie of bedrijf? Met onze Teambuilding dag bent u verzekerd van een productief, gezellig en ontspannend team- of personeelsuitje. Zo moet teambuilding zijn!

Highland Games

Foto Highland Games

Waan u even in Schotland, en doe met uw groep mee aan diverse Schotse activiteiten. De Highland Games staan garant voor een actieve dag weg met collega’s, vrienden of familie. Traditioneel gekleed in kilt trekt u ten strijde, terwijl de doedelzakmuziek uit de boxen schalt. Onderdelen als Tossing the Sheaf, Caber Toss, Farmer's Walk en Tug of War maken dit festijn tot een competitief succes.

Mountainbiken

Foto Mountainbiken

Ontdek per mountainbike de schitterende omgeving rondom Gasselte, Gieten en Borger. Drenthe Xperience bied diverse, uitdagende mountainbike routes en mountainbike clinics voor iedereen, van kinderen tot volwassenen. Tijdens het fietsen van de mountainbike routes komt u door zeer divers landschap met heide, bossen en het grootste hunebed van Drenthe!

Na het fietsen kunt u een frisse duik nemen in recreatieplas Hemelriek.

Kinderfeestjes

Foto Kinderfeestjes

Een kinderfeestje organiseren, maar geen idee wat te doen? Laat uw kinderfeestje verzorgen door Drenthe Xperience. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen zoals het Piraten feestje, het Ridders en jonkvrouwen feestje of het Paintball kinderfeestje. De feestjes worden gegeven in blokken, deze zijn op woensdag en op zaterdag. De activiteiten worden begeleid door onze professionele instructeurs, die de kinderen na binnenkomst van u over nemen. Ondertussen kunt u genieten van een kop koffie.

Klootschieten

Foto Klootschieten

Klootschieten, een van Hollands leukste gezelschapsspelen. Vorm een team en ga met de andere teams de strijd aan. Klootschieten in de omgeving van Gasselte is dé gezelligheidsactiviteit bij uitstek, voor bedrijven, gezinnen, vrienden en families!

U krijgt van ons niet alleen maar de ‘kloten’ (ballen) mee, maar ook een prachtige ‘klootzak’ en niet te vergeten de ‘klotekar’!.

Fotopuzzeltocht

Foto Fotopuzzeltocht

Gewapend met een map met foto’s verkent u een van de mooiste delen van Drenthe. De omgeving rondom Gieten, Gasselte en Borger. Onderweg moeten u en uw groep een aantal vragen beantwoorden. Wij vertrouwen erop dat u er samen uitkomt.
Drents hoeft u niet te spreken, een goed humeur brengt de juiste sfeer.

GPS Speurtocht

Foto GPS Speurtocht

Volop spanning bij deze originele groepsactiviteit! We hebben de klassieke speurtocht in een modern jasje gestoken. Voorzien van een GPS doorloopt u een route door de bossen van Gasselte in de omgeving van Borger en Gieten.

Een GPS kent geen wegen, u zult dus zelf uw pad moeten zien te vinden. Gegarandeerd spannend!

Mammoettrein

Foto Mammoettrein

Ontdek fietsend op onze unieke fietstrein (mammoettrein) samen de Hunebedden van Drenthe en neem een kijkje boven de bomen op het Boomkroonpad.

Uw eigen route fietsen? Geen probleem, u kunt de fietsroute naar eigen smaak samenstellen. Ook geschikt voor minder validen

Boogschieten

Foto Boogschieten

Wilt u met pijl en boog leren schieten? Boogschieten is een spannende activiteit waar veel precisie voor nodig is. De activiteit begint met uitleg waarna u het daarna zelf mag proberen. Wie scoort de meeste punten en is de beste handboogschutter?

Vlotbouwen

Foto Vlotbouwen

Balken, tonnen en touw. Dit zijn de materialen die we nodig zijn om een vlot te bouwen. Een ervaren instructeur legt uit hoe u de balken het beste aan elkaar vast kan knopen. Samenwerken is essentieel bij het vlotbouwen. Maar ook het vertrouwen dat elkaars knopen goed worden gelegd.

Katapult bouwen

Foto Katapult bouwen

Bij reuze katapult bouwen gaan de teams met behulp van 4 balken, touwen en elastiek een constructie bouwen. Samen met u teamgenoten gaat u samen aan de slag. Het doel is om de bal zo ver mogelijk weg te kunnen schieten.

Bamboestieken

Foto Bamboestieken

Bamboestieken is een fantastische creatieve en vooral verslavende activiteit! Met bamboe stokken en elastiek is het tijd voor knutselen op een hoger niveau.

Expeditie Robinson

Foto Expeditie Robinson

Op het prachtige strand van Gasselte strijden de deelnemers om de Robinson titel. Ga tot het uiterste om de Robinson titel te behalen!

Neem contact op

Vul uw gegevens in, verstuur uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  1. U kunt ons ook bereiken via of via 0599 564333.