Bamboestieken bij Drenthe Xperience

Bamboestieken is een fantastische creatieve en vooral verslavende activiteit! Knutselen op hoger niveau door bouwwerken in elkaar te "stieken" met bamboestokken en elastiek.

Samen met je team maak je eerst 2 dimensionale figuren bijvoorbeeld: Vierkanten, driehoeken en sterren. Vervolgens ?stiek? je alles aan elkaar vast. Door samen te werken ontstaan er torens, kubussen, piramides of andere bouwwerken tot wel 10 meter hoog! Afhankelijk van de kennis en vaardigheden van de deelnemers kunnen er zeer diverse soorten bouwwerken gemaakt worden.

Tijdens het bouwen ervaar je in de praktijk hoe een idee werkt of hoe het juist niet werkt, wat makkelijk gaat of wat te hoog is gegrepen. Samenwerken staat centraal tijdens deze activiteit met een prachtige constructie als eindresultaat! Gegarandeerd plezier!

Bamboestieken wordt in de vrije natuur op het gras of zand bij ons op locatie gedaan. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u op locatie te Bamboestieken. Dit kan zowel op binnen locaties bijvoorbeeld een sporthal of buitenlocaties zoals schoolpleinen, sportvelden en parken gedaan worden.