Speurtocht in drenthe: de fotopuzzeltocht!

Op zoek naar een outdoor activiteit voor het hele gezin of de hele familie?

Gewapend met een map met foto's verkent u het historische landschap van Drenthe, in de omgeving van Gasselte. De route leidt u langs uitgestrekte landerijen, bossen en water die Drenthe rijk is.

De fotopuzzeltocht wordt gelopen met behulp van foto's. Tijdens het lopen moeten u en uw groep een aantal vragen beantwoorden, waarvan de antwoorden onderweg te vinden zijn. Wij vertrouwen erop dat u er samen uitkomt. Drents hoeft u niet te spreken, een goed humeur brengt de juiste sfeer.

Deze gezellige speurtocht brengt u langs een aantal van de mooiste punten van Borger. De bospaden waar u over loopt, zijn in elk seizoen prachtig om te bewandelen. Het natuurschoon zal u versteld doen staan.

Een ideaal uitje voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, gezinnen en families! Ook voor mensen in een rolstoel!

Fotopuzzeltocht combineren met een weekend Safaritent huren?

Om het outdoor gevoel compleet te maken kunt u er voor kiezen om een of meerdere van onze luxe ingerichte safaritenten te huren. Deze 'safari lodges' hebben alle moderne gemakken zoals een eigen badkamer, keuken en comfortabele bedden.

Boek ons Luxe Outdoor Weekend, een compleet arrangement van 3 nachten in onze luxe safaritent, gecombineerd met o.a. de fotopuzzeltocht. Meer informatie Safaritenten huren