Speurtocht met GPS

Lukt het uw groep of team om in het de weg terug te vinden?

De klassieke speurtocht in een modern jasje gestoken. Tijdens deze speurtocht staan alle aanwijzingen en routepunten aangegeven op bepaalde plekken langs de weg. Om ze te vinden moet u goed uw best doen. Daarnaast krijgt u een GPS apparaat mee, om van punt naar punt te lopen en uiteindelijk weer bij ons te eindigen. De GPS Speurtocht is een groepsactiviteit met een wedstrijdelement en mede daarom bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsuitje, vrienden- en familie-uitje en vrijgezellenfeest.

gps apparaat

GPS kent geen wegen, u zult dus zelf uw eigen pad moeten zien te vinden. Wij raden u aan, om kleding dat vies mag worden aan te trekken!

Snap ik zo’n GPS wel?

De GPS kunt u vergelijken met een moderne variant op het kompas, een soort TomTom. Wij hebben zogenaamde waypoints (locaties) voor u in de GPS gezet. De GPS zal u aan de hand van een digitaal Kompas langs alle controle punten leiden.

Het lijkt een ingewikkeld apparaat, maar na een korte uitleg kan iedereen met een GPS overweg. Het zou geen reden mogen zijn, om deze uitgebreide variant op de klassieke speurtocht laten liggen!

Deze activiteit is zeer geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, gezinnen en families!