Thema Kinderfeestjes (kinderen 7-13)

U moet een kinderfeestje organiseren maar u heeft geen ideeën? Waarom niet eens ergens anders dan thuis? Bij Drenthe Xperience kunt u uw kinderfeestjes uitstekend vieren!

De stoerste en leukste kinderfeestjes vier je bij Drenthe Xperience. De thema kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Drenthe Xperience biedt de volgende kinderfeestjes aan: Piraten feestje, ridders en jonkvrouwen feestje en paintball feestje. Het hele kinderfeestje is onder leiding van een ervaren instructeur. Ouders/begeleiders blijven bij de activiteit aanwezig. Plezier en veiligheid staat bij ons voorop!

Voor horeca kunt u gebruik maken van Restaurant 't Nije Hemelriek. Dit restaurant bevindt zich op slechts 100 meter lopen van Drenthe Xperience. Het is toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. Elk kinderfeestje is incl. 1x ranjatap. Eventueel kunt u het pakket uitbreiden met het "Kinderfeestje Totaalpakket", bestaande uit ranja, friet en snack (frikandel, kroket of kaassoufflé).

Piraten feestje

Het stoerste piraten kinderfeestje vier je bij Drenthe Xperience! Samen met je vriendjes en of vriendinnetjes word je eerst geschminkt als een piraat. Nu iedereen een echte piraat is geworden gaan we samen een speurtocht doen, op zoek naar de schat. Om de schat te kunnen vinden moet je onderweg verschillende opdrachten uitvoeren.

Nadat we de schat gevonden hebben gaan we broodjes bakken aan een stok. Als je broodje helemaal gaar is mag je er een knakworst in doen en lekker smullen. Het piratenkinderfeestje is voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

Meer informatie

 • Prijs: € 11,50 per deelnemer
 • Duur: 2 uur
 • Leeftijd: 7-10 jaar
 • Kinderfeestje Totaal: + € 5,25 per deelnemer (meer informatie)

Reserveren Offerte aanvragen

kinderfeestje Piraten afbeelding

Ridders en jonkvrouwen feestje

Het leukste ridders en jonkvrouwen feestje vier je bij Drenthe Xperience! De stoere ridders gaan op pad met de jonkvrouwen in het bos. We gaan op zoek naar het nest van de draak. Wij hebben namelijk gehoord dat de draak eieren heeft gelegd en we willen niet dat deze eieren uitkomen. Om het drakennest te vinden moet je onderweg verschillende opdrachten uitvoeren.

Maar pas op! Als we de draak tegenkomen moeten wij ons verdedigen. Met pijl en boog proberen wij de draak te raken, onder leiding van een ervaren instructeur. Hij legt uit hoe je de boog moet vasthouden en hoe je de pijl in de draak kan schieten. Het ridders en jonkvrouwen kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

Meer informatie

 • Prijs: € 11,50 per deelnemer
 • Duur: 2 uur
 • Leeftijd: 7-10 jaar
 • Kinderfeestje Totaal: + € 5,25 per deelnemer (meer informatie)

Reserveren Offerte aanvragen

kinderfeestje Ridders en jonkvrouwen afbeelding

Paintball Kinderfeestje

Kinder paintball is hetzelfde als gewoon paintball. Vanaf 8 jaar kan je al met speciale kinderpaintballgun buiten op een avontuurlijk terrein in het bos paintballen. Bij paintballen staat veiligheid voorop! De kinderen worden voorzien van een overall, veiligheidsbril en een kinderpaintballgun. Daarnaast vindt de activiteit plaats onder leiding van een ervaren instructeur. Tijdens het paintballen worden er verschillende spelvormen gedaan.Een stoere activiteit voor al je vrienden en vriendinnen!

Meer informatie

 • Prijs:
  € 12,50 per deelnemer (incl. 50 Paintballs)
  € 15,00 per deelnemer (incl. 75 Paintballs)
  € 17,50 per deelnemer (incl. 100 Paintballs)
 • Duur: 1,5 uur
 • Leeftijd: 7-13 jaar
 • Kinderfeestje Totaal: + € 5,25 per deelnemer (meer informatie)

Reserveren Offerte aanvragen

paintballen kinderfeestje afbeelding

Kinderfeestje Totaalpakket

Bij een Piraten feestje, Ridders en jonkvrouwen feestje en Paintball kinderfeestje kan je kiezen voor het kinderfeestje-totaalpakket. Voor of na het feestje ga je met je vrienden en vriendinnen genieten van het snackpakket, bestaande uit ranja, friet en snack (frikandel, kroket of kaassoufflé).

Prijs: € 5,25 p.p.
Vink het totaalpakket aan bij uw reservering.

Reserveren of offerte aanvragen

Activiteit
 1. Type:
 2. Soort kinderfeestje:
Groep
Contactpersoon
 1. Aanhef:
Eten en drinken
 1. Voor horeca kunt u gebruik maken van Restaurant 't Nije Hemelriek. Dit restaurant bevindt zich op slechts een paar minuten lopen van Drenthe Xperience. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.hemelriek.nl.
Opmerkingen
 1. Bijvoorbeeld m.b.t. eten e.d. (zie ook de veelgestelde vragen)
Verzenden
 1. Na verzenden krijgt u automatisch een kopie van dit formulier toegestuurd, met de ingevulde gegevens.

  Na ontvangst van uw reservering sturen wij standaard per e-mail een definieve bevestiging en een prijsopgaaf. Wanneer u deze bevestigt, wordt de reservering automatisch in onze agenda opgenomen.

  Wanneer wij een offerteaanvraag ontvangen, sturen wij u zo snel mogelijk een offerte per e-mail.

Neem contact op

Vul uw gegevens in, verstuur uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 1. U kunt ons ook bereiken via of via 0599 564333.